Yvonne

Ik was een denker, vaak voor anderen aan het zorgen en kwam niet toe aan mezelf. Tot ik in 2001 in contact kwam met kernmassage. Ik werd echt geraakt, in de kern. Deze massage ging veel dieper dan de huid. Er werd een laag in mij aangeraakt die uitnodigde om met aandacht naar mijn lijf te gaan. Ik werd me bewust van de onderliggende patronen en blokkades. Daar veranderde er iets. Ik ontdekte de sterk ontspannende werking van aanraking door middel van massage en bewustwording van de adem.

Ik ben een gevoelsmens en neem veel rust en ruimte voor mezelf. Ik hou van de mensen om me heen, van een goed gesprek, alle seizoenen, verse muntthee, reizen, koken, wandelen in de natuur, moestuinieren, cappuccino en bloemen.

Stil worden, vertragen, aandacht naar binnen, heeft me dichter bij mezelf gebracht waardoor ik beter mijn grenzen kan aangeven, me evenwichtiger voel en ik meer rust ervaar. Dat is wat ik jou ook gun!

Je kent vast wel zo’n onbestemd gevoel in je lijf waar nog geen woorden voor zijn. Tijdens de massages kreeg ik de antwoorden vanuit mezelf. Dan weet je dat het klopt. Het lijf is een mooie ingang om in contact te komen met jezelf en te luisteren naar dat wat aandacht nodig heeft.

Ik ben geboeid door gedragspatronen en hoe deze zijn opgeslagen in het lichaam. Het ont-dekken van deze patronen als lagen over iemands kern, maakt dat ik met aandacht en zachtheid naar mensen kijk.

Voel je welkom en maak een afspraak

Bij Zopuur in kuuroord de Schouw in Zeeland begeleid ik als kuurleider en massagetherapeut de gasten tijdens een detox week.

Als massagetherapeut ben ik verbonden met BPB, burn-out preventie en begeleiding regio Eindhoven. Ik begeleid cliënten die te maken krijgen met burn-out.

Kernmassage Helmond is aangesloten bij het netwerk massage bij kanker. Dit is een landelijk netwerk van gespecialiseerde massagetherapeuten.

Aanvulling opleiding

Deze opleiding voldoet aan aan de internationale richtlijnen van de Society of Oncology Massage in de VS. Om de kwaliteit te waarborgen is een jaarlijkse bijscholing verplicht.

Yvonne Geubbels